Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Τοποθέτηση της Όλγας Χριστινάκη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού σχετικά με τον Covid-19 και τα προβλήματα στην εκπαίδευση.

  


"Μετά από 8 μήνες πανδημίας, τις επίμονες εκκλήσεις μας για θεσμική ενημέρωσή μας και την αναφορά μας στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ήρθε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο η ενημέρωσή μας για θέματα covid. Η εισήγηση προφορική, χωρίς κανένα γραπτό στοιχείο, έτσι απλώς λίγα νούμερα ριγμένα σε μια ολιγόλεπτη ενημέρωση, που λένε ότι η διοίκηση πήρε περίπου 281.000 ως ενίσχυση για τον covid και της έχουν μείνει περίπου 20.000, που, δεν φτάνουν για τίποτα! Στο βίντεο η αρχική επί του θέματος τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μέσα σε 11 λεπτά επιχειρώ να θίξω τα περί εθελοντισμού και συλλόγων γονέων, τον ανύπαρκτο εξοπλισμό για την τηλεκπαίδευση, τα υπεράριθμα τμήματα ενώ υπάρχουν κενές αίθουσες, τα δωρεάν τεστ που δεν έγιναν ποτέ, τις αργοπορημένες απολυμάνσεις, την προστασία των εργαζομένων αλλά και των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, την καθαριότητα των σχολείων, τη μονομέρεια της διοίκησης του δήμου κ.ά. 

ΥΓ1. Η κάμερα κλειστή κατ' επιλογή μου, καθώς υπήρχαν σύμβουλοι που είχαν σοβαρά προβλήματα σύνδεσης και δεν ήθελα να επιβαρύνω το σύστημα. Εξάλλου, σημασία δεν έχει το φαίνεσθαι...... σωστά; 

ΥΓ2. Μια ανάρτηση αφιερωμένη στην παλιά καλή συνήθεια της Κυριακάτικης εφημερίδας (συνήθως σε πληθυντικό αριθμό). Τότε που η ενημέρωση ήταν δικαίωμα και υποχρέωση......"

Βίντεο από τις υπόλοιπες συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Δήμου Δάφνης-Υμηττού μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια